Tietosuojaseloste

Asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme miten keräämme ja käytämme tietojasi, pidämme ne turvassa ja varmistamme yksityisyydensuojasi. Kerromme myös henkilötietoihisi liittyvistä oikeuksistasi. Tämä käytäntö koskee sinua, käytät palveluitamme tai jos vierailet verkkokaupassamme. Käsittelemme näitä asioita:

  • Keitä olemme
  • Keräämämme henkilötietotyypit
  • Kuinka käytämme henkilötietoja
  • Kenelle luovutamme henkilötietoja
  • Henkilötietojen siirrot
  • Evästeiden käyttömme
  • Kuinka suojaamme henkilötiedot
  • Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja
  • Sinun oikeutesi
  • Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käytölle
  • Kuinka voit ottaa meihin yhteyttä
  • Linkit muille verkkosivuille
  • Käytännön päivitykset


Keitä olemme

REILUA.FI on verkkokauppa, jonka kotipaikka on Suomi. REILUA.FI on suomalaisen Paroonin Kaluste -nimisen yrityksen aputoiminimi.

Asiakkaamme tietosuoja ja henkilötietojen turvallisuus ovat meille tärkeitä asioita. Olemme sitoutuneet ylläpitämään verkkosivuillamme vierailevien käyttäjien luottamusta pitämällä henkilötiedot turvassa ja kunnioittamalla lainmukaisia yksityisyyden suojaan liittyviä oikeuksia.


Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa.

Huonekaluliike Paroonin Kaluste
Ahertajankatu 2, 39700 Parkano
Sähköposti: asiakaspalvelu@reilua.fi
Puh: 010 200 5050
Y-tunnus: 1510801-4



Keräämämme henkilötietotyypit

Asioidessasi REILUA.FI-verkkokaupassa, voimme kerätä sinusta seuraavia tietoja:

  • nimesi
  • ikäsi tai syntymäaikasi
  • sukupuolesi
  • yhteystietosi (posti-, laskutus- ja toimitusosoitteet, puhelinnumerot ja sähköpostiosoite)
  • ostos- ja tilaustietosi
  • tiedot sinulle tarjoamistamme palveluista
  • verkkosivuillamme tekemäsi selaustoiminnot
  • käyttäjätilisi kirjautumistiedot, kuten käyttäjänimesi ja salasanasi
  • pankkitilisi tai maksukorttisi tiedot ostaessasi tai tilatessasi tuotteitamme tai palveluitamme
  • viestintä- ja markkinointimieltymyksesi
  • kiinnostuksen kohteesi, mieltymyksesi, palautteesi ja kyselyvastauksesi
  • sijaintitietosi
  • IP-osoitteesi
  • laitetunnuksesi ja muita tietoja, kuten laitteen merkki ja malli sekä käyttämäsi sovellukset
  • viestisi ja viestintäsi meidän kanssamme
  • julkisesti saatavilla olevat henkilötiedot, mukaan lukien kaikki tiedot, jotka olet jakanut julkisilla alustoilla ja sosiaalisessa mediassa.

Saatamme lisäksi joutua keräämään lisätietoja tässä selosteessa kerrottuihin tarkoituksiin.

Jos teet verkkokaupassa ostoksia maksu- tai luottokortillasi tai jos käytämme näitä tietoja maksuvaltuutukseen, voimme kerätä nämä tiedot ja säilyttää niitä turvallisesti.

Jos ostat laskulla tai erämaksulla, luottotiedot tarkistetaan rahoitusyhtiön / palveluntarjoajan toimesta.

Voimme kerätä edellä mainittuja henkilötietoja suoraan sinulta esimerkiksi määrittäessäsi käyttäjätilin verkkosivuillemme tai lähettäessäsi sähköpostia asiakaspalvelutiimillemme.

Muita henkilötietoja kerätään epäsuorasti, esimerkiksi tietoja selaus- tai ostostoiminnastasi. Saatamme kerätä henkilötietoja myös kolmansilta osapuolilta, joille olet antanut suostumuksesi tietojen luovutuksesta meille tai julkisesti saatavilla olevista lähteistä.


Kuinka käytämme henkilötietoja

Keräämiämme tietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

  • tarjotaksemme sinulle tuotteita ja palveluita
  • käsitelläksemme tilauksiasi
  • käsitelläksemme maksusi tai antaaksemme sinulle hyvityksen
  • hallitaksemme käyttäjätiliäsi tai -tilejäsi
  • hallinoidaksemme palkitsemis- tai kanta-asiakasohjelmia, joihin olet osallistunut
  • vahvistaaksemme henkilöllisyytesi ja varmistaaksemme, että asiakkaamme ovat aitoja
  • havaitaksemme tai ehkäistäksemme rikollisuutta tai petoksia ja muihin vastaaviin tarkoituksiin
  • suorittaaksemme tilastollisia analyysejä
  • tehdäksemme markkinatutkimusta
  • ymmärtääksemme sinua paremmin asiakkaana
  • mukauttaaksemme ostoskokemustasi
  • räätälöidäksemme sinulle verkkosivujamme
  • parantaaksemme palvelujamme, myymälöitämme, sovelluksiamme ja verkkosivujamme
  • ottaaksemme sinuun yhteyttä tuotteisiin ja palveluihin liittyen
  • tarjotaksemme sinulle verkkomarkkinointia
  • pystyäksemme vastaamaan kysymyksiisi ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmasi
  • hallitaksemme asiakaspalveluumme liittyvää vuorovaikutusta kanssasi.

Käytämme henkilötietojasi ainoastaan markkinointitarkoituksiin suostumuksellasi. Voimme tehdä sen postin, sähköpostin tai tekstiviestin välityksellä, sosiaalisen median kanavissa tai muilla sähköisillä tavoilla. Pyrimme kertomaan sinulle vain niistä tuotteista ja palveluista, joista olet kiinnostunut tai jotka ovat sinulle tärkeitä.

Voit halutessasi muokata markkinointiasetuksiasi. Sinulla on myös oikeus päättää olla vastaanottamatta markkinointiviestejämme. Voit tehdä sen seuraavasti:

  • muuttamalla käyttäjätilisi tai -tiliesi markkinointiasetuksia
  • napsauttamalla sähköpostiviestin Peruuta tilaus -painiketta
  • ottamalla meihin yhteyttä asiakaspalveluun

Markkinointiviestien kiellosta huolimatta saatamme kuitenkin aika ajoin lähettää sinulle palveluihimme liittyviä viestejä.

Keräämme henkilötietosi uutiskirjeemme rekisteröinnin yhteydessä ja rekisteröityessä asiakkaaksemme. Tietojasi käytetään tarjouksien, tuotteiden ja palveluidemme kertomiseksi. Käytämme uutiskirjeemme lähettämiseen kolmannen osapuolen palveluntarjoajaa.

Keräämme tilastotietoja sähköpostien klikkauksista, jotta voimme seurata uutiskirjeen tehokkuutta ja parantaa sen toimintoja. Voit peruuttaa tilauksen napsauttamalla sähköpostiviestin alaosassa olevaa tilauksen lopetuslinkkiä tai ottamalla meihin yhteyttä.

Kuuluessasi REILUA.FI:n kanta-asiakasohjelmaan, saatamme kerätä tietojasi analysoidaksemme ostohistoriaasi ja reagointiasi markkinointiviestintään, jotta ymmärrämme sinua paremmin asiakkaana. Tietojasi käytetään mukauttaaksemme markkinointiviestejämme ja tarjouksiamme sinua kiinnostavaksi.

Vierailemalla REILUA.FI-kaupassa, saatat saada mukautettuja mainoksia selatessasi muita verkkosivuja.  Mainokset näyttävät tuotteita, joita olet katsellut selatessasi verkkosivujamme tietokoneellasi, tableteilla tai mobiililaitteilla. Mainokset näkyvät käyttämällä evästeiden avulla.

Käytämme esimerkiksi Google Analytics -palvelua vierailuiden analysointia varten, jotta ymmärrämme paremmin verkkokauppaamme käytettävyyttä. Verkkovierailujen tietoja käsitellään tavalla, josta ei voi tunnistaa yksittäisiä käyttäjiä.


Kenelle luovutamme henkilötietoja

Henkilötiedot sijaitsevat ja niitä käsitellään pääasiassa EU:n sisällä. Teemme yhteistyötä kumppanien, tavarantoimittajien, palveluntarjoajien ja virastojen kanssa ja saatamme joutua luovuttamaan henkilötietosi niille tarjotaksemme tiettyjä palveluja. Toimitamme tietoja vain, jos kyseiset tahot täyttävät tietojenkäsittelyä koskevat standardit ja ovat vahvistaneet, että käytössä on asianmukaiset tietosuoja- ja tietoturvatoimenpiteet. Jaamme heidän kanssaan ainoastaan ne tiedot, jotka ovat välttämättömiä, jotta he voivat tarjota palveluitaan meille tai suoraan sinulle.

Tietyissä tapauksissa henkilötietoja voidaan siirtää ja käsitellä EU:n ulkopuolelle. Esimerkkinä voivat olla esimerkiksi tiettyjen pilvipalveluiden tai muiden markkinointisovellusten hyödyntäminen. Tällaisissa tapauksissa huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta ja lainmukaisuudesta.

Esimerkkejä yhteistyötahoista:

  • Valmistajat, joiden tuotteita on myytävänä REILUA.FI-kaupassa.
  • Logistiikkakumppanit: yritykset, jotka toimittavat tuotteet, jotta voit vastaanottaa tilaamasi tuotteet
  • Maksupalveluntarjoajat, jotka hallinnoivat ja ottaa vastaan maksuja
  • Luottotietokeskukset, jotka varmistavat, että pystyt suoriutumaan tarjotusta luotosta ja estävät petokset
  • Markkinointiyritykset, jotka auttavat meitä hallitsemaan sähköistä viestintää kanssasi
  • Tietotekniikkayritykset, jotka tukevat verkkosivujamme ja tietojärjestelmiämme

Saatamme jakaa henkilötietosi myös seuraaville toimijoille:

  • hallinnolliset elimet, sääntelyviranomaiset, lainvalvontaviranomaiset, tuomioistuimet ja vakuutusyhtiöt, jos meidän on tehtävä niin:
    • noudattaaksemme lainmukaisia velvoitteitamme
    • käyttääksemme lainmukaisia oikeuksiamme
    • estääksemme, havaitaksemme ja tutkiaksemme rikoksia ja petoksia
    • suojellaksemme työntekijöitämme ja asiakkaitamme
  • taloudelliset ja oikeudelliset neuvonantajamme
  • ostajat ja mahdolliset ostajat, jotta he voivat arvioida liiketoimintaamme ja/tai jatkaa palveluntarjontaa sinulle.


Evästeet

Sivustomme käyttävät tietojen keräämiseen evästeitä.

Evästeet keräävät tiedot vierailevien käyttäjien selaus- ja ostokäyttäytymisestä. Keräämme tietoja vierailluista sivuista, ostetuista tuotteista ja verkkosivuillamme tapahtuneesta toiminnasta.

Evästeet ovat datatiedostoja, jotka sisältävät pieniä tietomääriä, jotka asennetaan selaimeesi vieraillessasi verkkosivuillamme. Selaimesi lähettää ne tämän jälkeen takaisin verkkosivuillemme, jonka jälkeen niitä käytetään tietokoneesi tai laitteesi ”muistamiseen”.

Evästeiden avulla tietokoneesi tai laitteesi muistaa mitä olet tehnyt kyseisellä verkkosivulla. Tällaisia ovat esimerkiksi sisäänkirjautumisesi tai painikkeiden klikkaukset. Evästeet ovat välttämättömiä verkkosivujemme tehokkaan toiminnan kannalta ja ne auttavat sinua tekemään ostoksia verkossa. Niitä käytetään myös sinulle tarjottavien ja mainostettavien tuotteiden ja palveluiden mukauttamisessa sekä verkkosivuillamme että muualla.

Jotta vierailusi ja ostokokemuksesi on mahdollisimman tehokas, evästeiden on oltava käytössä selaimessasi. Jos et hyväksy evästeiden käyttöä tai poistat ne käytöstä, tietyt verkkosivujemme ominaisuudet eivät toimi suunnitellusti. Voit edelleen selata verkkosivujamme, mutta et voi tehdä verkko-ostoksia.

Verkkosivuillamme vieraillessasi selaimeesi tallennetut evästeet liittyvät joko sivuston käyttöön tai verkkobannerimainoksiin. Emme käytä evästeitä kerätäksemme tai tallentaaksemme nimi- tai osoitetietoja tai muita yhteystietoja tai luottokorttitietoja.

Emme tarkista, mitä tietoja kolmansien osapuolten evästeet keräävät ja tallentavat tai kuinka ne on asetettu. Emme vastaa kolmansien osapuolten evästeistä. Tarkista kyseiseltä sivustolta evästekäytännöt ja kuinka voit hallita niitä. Tällaisia voivat olla muun muassa sosiaalisen median kanavat, kuten Facebook tai Instagram. Jos jaat sisältöä sosiaalisessa mediassa, kyseinen verkosto voi lähettää selaimeesi evästeitä.


Evästeiden käytöstä poistaminen

Jos haluat poistaa evästeet käytöstä, sinun on muutettava verkkoselaimesi asetuksia.

Tämä riippuu käyttämästäsi selaimesta. Selaimesi ohjevalikossa tulisi olla ohjeet evästeiden poistamiseen käytöstä tai evästeasetusten muuttamiseen.

Voit myös poistaa selaimeesi tallennetut evästeet selaimesi toiminnoilla. Tämä ei poista evästeitä käytöstä tai estä selaintasi keräämästä niitä tulevaisuudessa. Evästeiden poistaminen yhdestä selaimesta tai yhdeltä laitteelta ei automaattisesti poista niitä toiselta.

Evästeiden poistaminen, johtaa yleensä siihen, että verkkosivu ei toimi suunnitellusti eikä osa toiminnoista ole välttämättä saatavilla. Voit edelleen selata verkkosivustoa, mutta et voi esimerkiksi ostaa tuotteita, määrittää uutta käyttäjätiliä tai kirjautua nykyiselle tilillesi.

Jos poistat käytöstä ainoastaan kolmansien osapuolten evästeet, se ei estä sinua tekemästä ostoksia verkkosivuillamme. Jos poistat kaikki evästeet käytöstä, et voi tehdä ostoksia verkkosivuillamme.


Kuinka suojaamme henkilötiedot

Tietoja säilytetään vain sähköisessä muodossa, asianmukaisesti suojatussa järjestelmässä. Käytössämme on seuraavat turvatoimet:

  • Tietojen salaus
  • Turvatoimet tietojärjestelmiemme suojaamiseksi ulkoisilta hyökkäyksiltä
  • Pääsynhallinta tietojärjestelmiimme
  • Järjestelmien ja tietojen looginen erottaminen
  • Järjestelmiin tunkeutumisen testaaminen
  • Sisäiset tietoturvamenettelyt
  • Turvallisuusarvioinnit palveluntarjoajille, jotka saattavat käsitellä henkilötietojasi
  • Emme koskaan kysy salasanojasi
  • Neuvomme sinua olemaan koskaan kirjoittamatta tilinumeroasi tai salasanaasi sähköpostiviestiin tai klikkaamalla sähköpostissa annettua linkkiä.

Emme koskaan pyydä sinua antamaan salasanaasi tai luottokortti- tai maksutietojasi sähköpostitse.

Suosittelemme, että teet seuraavat turvatoimet:

  • älä anna kenellekään tilisi salasanoja
  • vaihda salasanasi usein
  • älä käytä samaa salasanaa useissa eri tileissä tai useilla eri verkkosivuilla
  • älä kirjoita tilinumeroasi tai salasanaasi sähköpostiviestiin tai klikkaa epämääräiseltä vaikuttavassa sähköpostissa annettua linkkiä


Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja

Jollei laki näin edellytä, emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on välttämätöntä tässä tietosuojakäytännössä määritettyihin tarkoituksiin.


Vierailijan oikeudet

Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Oikeus tarkastella omia henkilötietoja
    • Voit pyytää meitä vahvistamaan, mitä henkilötietoja meillä on sinusta ja kuinka käytämme niitä. Jos velvollisuutemme on antaa sinulle kopio henkilötiedoistasi, teemme sen ilman maksua.
  • Oikeus oikaista omia henkilötietoja
    • Voit pyytää meitä päivittämään tai korjaamaan vanhentuneet tai virheelliset henkilötiedot, jotka meillä on sinusta.
  • Oikeus henkilötietojen poistamiseen
    • Voit pyytää meitä poistamaan tiedot, jotka meillä on sinusta, jos kyseisiä tietoja ei enää tarvita tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty, jos käsittelymme on sääntöjenvastaista sekä tietyissä muissa olosuhteissa.
  • Oikeus lopettaa henkilötietojen käsittely tai rajoittaa sitä
    • Voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyämme, jos meillä ei ole oikeutta käsitellä niitä enää tai jos käsittelymme perustuu oikeutettuun etuumme (profilointi mukaan luettuna), joka on oikeuksiesi vastainen. Sinulla on myös oikeus tietojesi poistoon, jos olemme säilyttäneet niitä liian kauan tai rajoittaa tietojen käsittelyä, jos olet kiistänyt tietojen oikeellisuuden, vastustanut tietojen poistamista ja haluat meidän säilyttävän tiedot, jotta voit tehdä, käyttää tai puolustaa oikeudellisia vaateita tai jos olet vastustanut tietojen käsittelyä samaan aikaan kun päätös oikeutetun edun vastaisuudesta on vireillä.
  • Oikeus peruuttaa suostumus
    • Jos olet antanut meille suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, voit peruuttaa sen halutessasi. Sinulla on oikeus lopettaa markkinointiviestinnän vastaanottaminen.
  • Oikeus tietojen siirtoon
    • Jos olet antanut meille tiedot jäsennellyssä, laajasti käytössä olevassa ja koneella luettavassa muodossa, jota me käsittelemme automaattisella tavalla, voit vastaanottaa ne vakiomuodossa tai pyytää meitä siirtämään nämä tiedot toiselle palveluntarjoajalle.
  • Oikeus olla olematta automaattisen päätöksenteon kohteena
    • Et saa olla ainoastaan automaattisen käsittelyn perusteella tehtävän päätöksenteon kohteena, profilointi mukaan luettuna, ellei tämä ole välttämätöntä meidän kanssamme tehdyn sopimuksen solmimisen tai toteuttamisen kannalta tai jos sen on valtuuttanut sääntelyviranomainen tai se perustuu nimenomaiseen suostumukseesi.

Jos sinulla on kysyttävää oikeuksistasi tai haluat käyttää niitä, ota meihin yhteyttä.

Ennen kuin annamme henkilötietoja sinulle tai puolestasi toimivalle toiselle henkilölle, saatamme pyytää sinulta todisteen henkilöllisyydestäsi ja riittäviä tietoja kanssamme käydystä vuorovaikutuksesta henkilötietojesi löytämiseksi.

Sinulla on myös oikeus tehdä kantelu tietosuojaviranomaiselle, jos mielestäsi olemme käsitelleet henkilötietojasi tietosuojalainsäädännön vastaisella tavalla. Yleensä tämä tehdään maassa, jossa asut tai jossa lainmukaisia oikeuksiasi on loukattu.

Oikeudelliset perusteet henkilötietojen käytölle

REILUA.FI:n on esitettävä oikeudelliset perusteet henkilötietojen käsittelylle.

Keräämme ja käytämme henkilötietojasi, koska se on välttämätöntä seuraaviin tarkoituksiin:

  • Oikeutettujen etujemme takia (kuten jäljempänä esitetään)
  • Täyttääksemme tuotteiden ja palvelujen toimittamista koskevat velvoitteemme
  • Käyttääksemme sopimusperusteisia oikeuksiamme ja muutoksenhakukeinoja
  • Noudattaaksemme lainmukaisia velvoitteitamme.

Pidämme suostumusta lainmukaisena perusteena henkilötietojen käytölle suoramarkkinointitarkoituksiin lähettäessämme sinulle mainoksia sähköpostin tai tekstiviestin välityksellä. Voit peruuttaa suostumuksesi markkinointiviestien toimittamiseen koska tahansa. Jos suostumus on ainoa oikeudellinen peruste henkilötietojen käsittelylle, emme enää käsittele tietoja sen jälkeen, kun suostumus on peruutettu.

Lainmukainen peruste henkilötietojesi käsittelylle on välttämättömyys oikeudellisen etumme kannalta. Perusteita ovat:

  • Tuotteiden ja palvelujen myyminen ja toimittaminen asiakkaillemme
  • Tilausten ja asiakaskyselyjen käsitteleminen
  • Palautusten ja hyvitysten hallinta
  • Asiakkaidemme, työntekijöidemme ja muiden henkilöiden suojeleminen
  • Tuotteidemme ja palvelujemme myynninedistäminen, markkinointi ja mainonta
  • Yksilöllisesti kiinnostavien ja räätälöityjen mainosviestien lähettäminen asiakkaillemme
  • Palkitsemis- ja kanta-asiakasohjelmien hallinnointi
  • Asiakkaidemme käyttäytymisen, toiminnan, mieltymysten ja tarpeiden ymmärtäminen
  • Olemassa olevien tuotteiden ja palveluiden parantaminen
  • Uusien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen
  • Oikeudellisten velvoitteidemme ja sääntelyvelvoitteidemme noudattaminen
  • Rikosten, petosten ja epäsosiaalisen käytöksen estäminen, tutkiminen ja havaitseminen
  • Asiakaskontaktien, -kyselyiden, -valitusten ja riitojen käsitteleminen
  • Asiakkaiden vakuutusvaatimusten hallinta
  • Asianmukaisten oikeussuojakeinojen käyttäminen kolmansia osapuolia vastaan
  • Meitä vastaan tehtyjen oikeudellisten vaatimusten tai lainvalvontatoimien käsitteleminen
  • Asiakkaitamme, kollegoitamme, osakkeenomistajiemme ja muita sidosryhmiä koskevien velvoitteidemme täyttäminen.

Linkit muille verkkosivuille

Saatamme tehdä yhteistyötä luotettavien palveluntarjoajien kanssa tarjotaksemme sinulle lisää tuotteita ja palveluja. Voimme aika ajoin tarjota sinulle linkkejä muille verkkosivustoille, jotka eivät ole hallinnassamme.

Vieraillessasi ehdottamillamme muiden palveluntarjoajien verkkosivustoilla emme ole vastuussa ongelmista, jotka liittyvät henkilötietojesi käsittelyyn kyseisillä verkkosivuilla tai kyseisten verkkosivujen sisällössä, tuotteissa tai palveluissa olevista ongelmista.

Muiden palveluntarjoajien verkkosivut eivät ole omistuksessamme eivätkä meidän operoimiamme ja ne ovat vastuussa henkilötietojen käsittelystä omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Suosittelemme, että tarkistat jokaisen verkkosivuston tietosuojaa koskevat käyttöehdot nähdäksesi, kuinka henkilötietojasi käytetään kyseisillä verkkosivuilla.


Yhteydenottaminen

Jos haluat käyttää oikeuksiasi, sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä valituksen henkilötietojen käsittelytavastasi, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@reilua.fi


Selosteen päivitykset

Tämä seloste on päivitetty lokakuussa 2020.

Selaa tuoteryhmiä

Ostoskorisi on tyhjä

Suodata tuotteita

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 12.11.2020 alkaen.

Verkkokauppa

Paroonin Kaluste
Ahertajankatu 2
39700 Parkano

0102005050
asiakaspalvelu@reilua.fi
reilua.fi
1510801-4

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Checkout Finland, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Checkout Finland Oy:n (Checkout Finland Oy, Hämeenkatu 6 B 33100 Tampere) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt reilua.fi yleiset ehdot.

Tutustu tarkempiin maksuehtoihin

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Paroonin Kaluste
Ahertajankatu 2
39700 Parkano

0102005050
asiakaspalvelu@reilua.fi
reilua.fi
1510801-4

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja sijainnistasi. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.


Nouto myymälästä, 0 €
Voit noutaa tuotteen maksutta myymälästämme Parkanossa yhden viikon kuluessa sen saapumisesta myymälän varastoon. Veloitamme viikon jälkeen varastoinnista säilytysmaksun 5 € päivältä.


Pientuotteiden toimitus kotiovelle Pirkanmaalla, 19 €
Tavarantoimittaja ottaa sinuun yhteyttä toimituksen ajankohdasta. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä jos toimitusosoitteeseen johtaa vain lauttayhteys tai huonokuntoinen tie. Hankalien kulkuyhteyksien estäessä toimituksen voimme sopia toimituksen asiakkaan toiveiden mukaisesti muuhun lähialueella sijaitsevaan kohteeseen. Toimittajat tai kuljetusliike toimittavat tuotteet voimassa olevien toimitusaikojen sisällä. Kotiovelle toimituksessa tuote tuodaan ensimmäiselle ulko-ovelle. Esimerkiksi kerrostalossa tuote tuodaan ulko-ovelle. Pienet tuotteet kuten matot, valaisimet ja sisustustavarat.

Suurien tuotteiden toimitus kotiovelle Pirkanmaalla, 59 €

Tavarantoimittaja ottaa sinuun yhteyttä toimituksen ajankohdasta. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä jos toimitusosoitteeseen johtaa vain lauttayhteys tai huonokuntoinen tie. Hankalien kulkuyhteyksien estäessä toimituksen voimme sopia toimituksen asiakkaan toiveiden mukaisesti muuhun lähialueella sijaitsevaan kohteeseen. Toimittajat tai kuljetusliike toimittavat tuotteet voimassa olevien toimitusaikojen sisällä. Kotiovelle toimituksessa tuote tuodaan ensimmäiselle ulko-ovelle. Esimerkiksi kerrostalossa tuote tuodaan ulko-ovelle. Suuremmat tuotteet, kuten pöydät, senkit, tuolit, sohvat ja sängyt.

Pientuotteiden toimitus kotiin Pirkanmaalla, ASENNUS, 19 €

Tuotteiden toimitus ja asennus Pirkanmaan alueella (postinumeroalueen mukaisesti). Kun tuote on saapunut myymälän varastoon, ilmoitamme asiakkaalle puhelimitse tarkemmasta toimituksen ja asennuksen ajankohdasta. Pienet tuotteet, kuten matot, valaisimet ja sisustustavarat.

Suurien tuotteiden toimitus kotiin Pirkanmaalla, ASENNUS, 119 €
Tuotteiden toimitus ja asennus Pirkanmaan alueella (postinumeroalueen mukaisesti). Kun tuote on saapunut myymälän varastoon, ilmoitamme asiakkaalle puhelimitse tarkemmasta toimituksen ja asennuksen ajankohdasta. Suuremmat tuotteet, kuten pöydät, senkit, tuolit, sohvat ja sängyt.

Pientuotteiden toimitus kotiovelle Manner-Suomeen, 19 €
Tuotteiden toimitus Manner-Suomen alueella lukuunottamatta Pohjois-Suomea. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä jos toimitusosoitteeseen johtaa vain lauttayhteys tai huonokuntoinen tie. Hankalien kulkuyhteyksien estäessä toimituksen voimme sopia toimituksen asiakkaan toiveiden mukaisesti muuhun lähialueella sijaitsevaan kohteeseen. Toimittajat tai kuljetusliike toimittavat tuotteet voimassa olevien toimitusaikojen sisällä. Kotiovelle toimituksessa tuote tuodaan ensimmäiselle ulko-ovelle. Esimerkiksi kerrostalossa tuote tuodaan ulko-ovelle. Pienet tuotteet kuten matot, valaisimet ja sisustustavarat. Pienet tuotteet, kuten matot, valaisimet ja sisustustavarat.

Suurien tuotteiden toimitus kotiovelle Manner-Suomeen, 69 €
Tuotteiden toimitus Manner-Suomen alueella lukuunottamatta Pohjois-Suomea. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä jos toimitusosoitteeseen johtaa vain lauttayhteys tai huonokuntoinen tie. Hankalien kulkuyhteyksien estäessä toimituksen voimme sopia toimituksen asiakkaan toiveiden mukaisesti muuhun lähialueella sijaitsevaan kohteeseen. Toimittajat tai kuljetusliike toimittavat tuotteet voimassa olevien toimitusaikojen sisällä. Kotiovelle toimituksessa tuote tuodaan ensimmäiselle ulko-ovelle. Esimerkiksi kerrostalossa tuote tuodaan ulko-ovelle. Pienet tuotteet kuten matot, valaisimet ja sisustustavarat. Suuremmat tuotteet, kuten pöydät, senkit, tuolit, sohvat ja sängyt.

Pientuotteiden toimitus kotiovelle Pohjois-Suomeen, 29 €
Tuotteiden toimitus Pohjois-Suomeen. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä jos toimitusosoitteeseen johtaa vain lauttayhteys tai huonokuntoinen tie. Hankalien kulkuyhteyksien estäessä toimituksen voimme sopia toimituksen asiakkaan toiveiden mukaisesti muuhun lähialueella sijaitsevaan kohteeseen. Toimittajat tai kuljetusliike toimittavat tuotteet voimassa olevien toimitusaikojen sisällä. Kotiovelle toimituksessa tuote tuodaan ensimmäiselle ulko-ovelle. Esimerkiksi kerrostalossa tuote tuodaan ulko-ovelle. Pienet tuotteet kuten matot, valaisimet ja sisustustavarat.

Suurien tuotteiden toimitus kotiovelle Pohjois-Suomeen, 99 €
Tuotteiden toimitus Pohjois-Suomeen. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä jos toimitusosoitteeseen johtaa vain lauttayhteys tai huonokuntoinen tie. Hankalien kulkuyhteyksien estäessä toimituksen voimme sopia toimituksen asiakkaan toiveiden mukaisesti muuhun lähialueella sijaitsevaan kohteeseen. Toimittajat tai kuljetusliike toimittavat tuotteet voimassa olevien toimitusaikojen sisällä. Kotiovelle toimituksessa tuote tuodaan ensimmäiselle ulko-ovelle. Esimerkiksi kerrostalossa tuote tuodaan ulko-ovelle. Suuremmat tuotteet, kuten pöydät, senkit, tuolit, sohvat ja sängyt.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita. Ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Valmistaja

Toimitusaika
Bella LunaKeskimäärin 1–3 arkipäivää.
ErmatikoErmatikon tuotteet valmistetaan tilauksesta. Tuotteiden toimitusarvio on noin 8 viikkoa.
EurekaToimitusaika noin 1–2 viikkoa.
HiipakkaToimitusarvio on noin 4 viikkoa.

Komerot 1-2 viikkoa.

Kiteen HKTToimitusaika noin 2–4 viikkoa.
LintulaToimitusaika keskimäärin 4 viikkoa.
MattokymppiVarastotuotteiden toimitusaika on keskimäärin 4–5 arkipäivää. Mittatilaustuotteiden toimitusaika noin 10 arkipäivää.
ByNiemiToimitusaika keskimäärin noin 4–8 viikkoa.
Olikos
  • Seinänaulakot 1–2 viikkoa
  • Emma-kenttätelineet 2–3 viikkoa
  • Pystynaulakot 2–4 viikkoa (Olio, Trio, Torni 1–2 viikkoa)
  • Järjestelmänaulakot 2–4 viikkoa
PerDormireVarastotuotteiden normaali toimitusaika on noin 2 viikkoa. Duet ja Super Comfort -tuotteiden toimitusaika 6–8 viikkoa.
Q-FurnisherVarastotuotteiden toimitusaika on 1 viikko ja tilaustuotteiden toimitusaika 6 viikkoa.
Sessak

Toimitusarvio on 2–4 arkipäivää.

SoftkalusteToimitusaika on noin 3–4 viikkoa.
Talvitie

Toimitusarvio noin 3 viikkoa tilauksesta.

TenstarVarastotuotteiden toimitusaika on noin 1–3 arkipäivää.
UnicoSohvien toimitusarvio noin 5–6 viikkoa. Sänkyjen ja patjojen toimitusaika on 1–3 viikkoa.
Urjalan KeinukalusteVarastotuotteiden toimitusaika on noin 2–4 viikkoa.
Valaisin Grönlund

Toimitusaika 2–3 päivää:

  • Kattovalaisimet: Arm, Basic, Bloom, Channel, Dominica, Flyer, Kimber, Layer, Log, Piano
  • Lattiavalaisimet: Job
Muilla tuotteilla toimitusaika 4–6 viikkoa.

Palautusehdot

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä Palveluntarjoajaan ja kysy palautusohjeita. Tuotepalautuksissa asiakkaalta laskutetaan toimitus- ja rahtikulut. Aiheellisen reklamaation toimitus- ja rahtikuluja ei laskuteta.

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit